Kurumsal

İstanbul’un Yeni Yaşam Merkezi: Başakşehir Avrasya Konutları

İstanbul’un Yeni Yaşam Merkezi: Başakşehir Avrasya Konutları

Fuzul Yapı tarafından Emlak Konut iş birliğiyle hayata geçirilen Başakşehir Avrasya Konutları, şehrin merkezinde yeşiller içerisinde bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Az katlı ve yatay mimarinin en şık örneklerinden biri olan Başakşehir Avrasya Konutları, eşsiz tasarımıyla da şehrin yeni yaşam merkezi olmaya aday.

Kurulduğu günden bu yana geliştirdiği yenilikçi ve öncü yaklaşımıyla, geleceğin mimari yapılarının inşa edilmesinde büyük rol oynayan Fuzul Yapı, İstanbul Başakşehir’de hayata geçirdiği Başakşehir Avrasya Konutları projesinde, şehrin merkezinde ama karmaşasından uzak konumuyla konut sahiplerine yeşil alanlar içerisinde yaşamayı vadediyor.

İstanbul’un sağlam zemine sahip bölgelerinden Başakşehir’de yatay mimari konsepti ile inşa edilecek olan Başakşehir Avrasya Konutlarının, proje alanının yüzde 80 ‘lik büyük kısmı yeşil alan ve peyzaja ayrılmış durumda. Yeşil alanı bol olan Başakşehir Avrasya Konutları, 4-8-10 katlı tasarımıyla 453 konuttan ve 47 ticari alandan meydana geliyor. Binalar arasında sıkışmış şehir hayatının aksine, yemyeşil bahçeler arasında nefes alma imkânı sunan proje aynı zamanda özlenen komşuluk ilişkilerine fırsat sağlıyor.

 

 

 

Şimdi al 3. yılda ödemeye başla

Emlak Konut tarafından “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganı ile başlatılan tarihi kampanyaya dahil olan projede %5 peşinat ve %10 indirimle ev sahibi olma imkânı sunuluyor.

48 bin 674 metrekarelik arsa alanı üzerinde etaplar halinde inşa edilecek Başakşehir Avrasya Konutları projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Avrasya Konutları projesinden şimdi konut alanlar yüzde 5 peşinat ile yüzde 10 indirim ve üçüncü yılda sonra ödeme fırsatından yararlanıyor. 


Yatay Mimari ile Güvenli Yaşam

İstanbul’un sağlam zemine sahip bölgelerinden Başakşehir’de yatay mimari konsepti ve depreme karşı güvenli açık-kapalı alanlarıyla sizi ve sevdiklerinizi koruma altına alarak güvenli bir yaşam sunuyor.

Projenin Yüzde 80'i Peyzaja Ayrıldı

Çocukların yemyeşil bahçelerde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği Başakşehir Avrasya Konutları, yatay ve dikey yeşil alanlarıyla doğayı evlerin içine taşıyor. 121 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Başakşehir Avrasya Konutları projesinde kafeler, restoranlar, yüzme havuzu, hamam, sauna, açık dinlenme alanları, kapalı dinlenme terasları, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor

Ana Arterlere Ulaşım Kolaylığı!

Başakşehir Avrasya Konutları; Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına ve İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın. Araçsız seyahat etmek isteyenler için metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.
Başakşehir Avrasya merkezi konumu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Millet Bahçesi, İstanbul Havalimanı gibi prestijli lokasyonlara yakınlığı ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla hem hayatınıza hem de yatırımınıza çok büyük değer katacak...